Om oss

Specialister på avloppsrensning och rörinspektion

Välkommen till en kompetent och erfaren firma med högtrycksspolning och rörinspektion som specialiteter. Vi startade verksamhet för några år sedan och har sedan dess växt och har idag ett tjugotal anställda och mångmiljonomsättning. Vi arbetar i första hand i Stockholmsområdet.

Våra ledord är trevligt bemötande och bästa tänkbara service i alla lägen. Vi arbetar varje dag för att kunna erbjuda prisvärda tjänster med hög kvalitet. Nöjda kunder är vad vi siktar på i vårt arbete.

Vi gör det enkelt och smidigt för kunden

Hos oss får du en personlig kontakt genom hela arbetet, du kommer inte att behöva ta kontakt med flera personer medan arbetet pågår. Vi ser alltid till att hålla oss till budget och överenskomna tider. Vi erbjuder helhetslösningar till privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, kommuner och företag i hela Storstockholm.

Alla våra medarbetare är fullt kompetenta och medverkar till en effektiv och bekymmersfri process. Vi strävar alltid efter långsiktig driftsäkerhet samt väl fungerande funktion i alla våra arbeten.

Ett brett utbud kvalitativa VVS-tjänster